Καλώς ήλθατε στο Δημοτικό Σχολείο Μερόπης!

Για να δούμε, τι θα δούμε!!!


Τα παιδιά μας!

Τα παιδιά μας!
Σχολικό Έτος 2022-2023

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Στις 23 Δεκεμβρίου 2016 το σχολείο  μας γιόρτασε τον ερχομό των Χριστουγέννων και του νέου έτους. Οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης, με τη συμμετοχή των τάξεων Ε΄ και Στ΄, ετοίμασαν και παρουσίασαν ένα θεατρικό και διάφορα τραγούδια. Τα παιδιά πρόσφεραν άφθονες στιγμές γέλιου και χαράς στο κοινό που τους παρακολούθησε.








Φυσικά, από τη μέρα αυτή δε θα μπορούσαν να λείψουν τα κεράσματα του Συλλόγου Γονέων. Γονείς και μαθητές απόλαυσαν τις διάφορες λιχουδιές που τους μοιράστηκαν στο τέλος της γιορτής. Και του χρόνου!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικο παζάρι

Οι μέρες των γιορτών πλησιάζουν και μαθητές, δάσκαλοι και γονείς αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το πατροπαράδοτο χριστουγεννιάτικο παζάρι. Οι δημιουργίες όλων ήταν εντυπωσιακές και έτσι το παζάρι μας είχε μεγάλη επιτυχία. Και του χρόνου!









Εκδρομή- θέατρο

Την Πέμπτη 15/12/2016 το σχολείο μας πραγματοποίησε εκδρομή στην Καλαμάτα, όπου τα παιδιά παρακολούθησαν το θεατρικό έργο "Η λίμνη των κύκνων". Οι μικροί μαθητές ενθουσιάστηκαν με την παράσταση και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι. Μετά ακολούθησε ένας μικρός περίπατος στο πάρκο του ΟΣΕ, ώστε τα παιδιά να μπορέσουν να παίξουν μέχρι την ώρα της αποχώρησης. Ήταν μια διασκεδαστική μέρα!