Καλώς ήλθατε στο Δημοτικό Σχολείο Μερόπης!

Για να δούμε, τι θα δούμε!!!


Τα παιδιά μας!

Τα παιδιά μας!
Σχολικό Έτος 2017-2018

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Αποκριάτικο πάρτυ

Μία από τις πιο αγαπημένες μέρες των παιδιών είναι αυτή του αποκριάτικου πάρτυ. Οι μαθητές προσπάθησαν να σκαρφιστούν το τέλειο μασκάρεμα για να μπορέσουν να κερδίσουν στο διαγωνισμό καλύτερης στολής. Η μέρα περιείχε, εκτός από αυτό, κυνήγι σοκολάτας, πέταγμα αερόστατων, παιχνίδια με μπαλόνια και φυσικά πολύ χορό.Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Τσικνοπέμπτη

Φέτος, όπως ορίζει το έθιμο, αποφασίσαμε να γιορτάσουμε την ημέρα της Τσικνοπέμπτης πηγαίνοντας εκδρομή στο χώρο του νηπιαγωγείου της Οιχαλίας. Εκεί μας περίμενε ο σύλλογος γονέων, που πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει τη γιορτή, προσφέροντας στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς άφθονο φαγητό και πολλά άλλα κεράσματα. Το έθιμο τηρήθηκε ακριβώς όπως αρμόζει και όλοι διασκέδασαν τρώγοντας, χορεύοντας και παίζοντας.
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου το σχολείο μας οργάνωσε δράσεις για τη σωστή ενημέρωση των μαθητών. Μέσα από παρουσίαση σχετικού υλικού, συζήτηση και διάφορες άλλες δραστηριότητες τα παιδιά μπόρεσαν να συμμετάσχουν και να πληροφορηθούν για την ασφάλεια και τη θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας. Σε όλα αυτά βέβαια βοήθησε πολύ ο καθηγητής πληροφορικής μας και τον ευχαριστούμε πολύ γι'αυτό.