Καλώς ήλθατε στο Δημοτικό Σχολείο Μερόπης!

Για να δούμε, τι θα δούμε!!!


Τα παιδιά μας!

Τα παιδιά μας!
Σχολικό Έτος 2017-2018

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 1840-1970

Το Δημοτικό Σχολείο Μερόπης, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην έκθεση ασπρόμαυρης φωτογραφίας 1840-1970, με στιγμές των κατοίκων του Δήμου Οιχαλίας.


Η έκθεση θα λάβει χώρα απο την 1η Ιουνίου έως τις 15 Ιουνίου στον χώρο του σχολείου


ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ : 10.00 π.μ - 7.00μ.μΕυχαριστούμε θερμά όλες τις οικογένειες που μας βοήθησαν να συγκεντρώσουμε το υλικό.
Την έκθεση μας την αφιερώνουμε σε όλους εκείνους που έχουν φύγει απο κοντά μας, αλλά μέσα απο τις φωτογραφιές τους καταγράφουν τον πολιτισμό.

Με εκτίμηση
οι μαθητές της Στ΄τάξης και η δασκάλα τους.

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Την Τρίτη 4 Μαίου οι Α΄, Β΄, Γ΄τάξεις επισκέφθηκαν το πάρκο του ΟΣΕ στην Καλαμάτα. Η έκθεση των τρένων ενθουσιάσε τα παιδιά, τα οποιά το διασκέδασαν ιδιαίτερα.

Τρίτη, 4 Μαΐου 2010

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

Την Τρίτη 4 Μαίου οι Δ , Ε και Στ τάξεις επισκέφθηκαν το βουνό του Ταϋγέτου συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας, με θέμα "Αναζητώντας τους θησαυρούς του δάσους". Τα παιδιά μέσα απο δραστηριότητες και παιχνίδια ήρθαν σε επαφή με τη φύση, προκειμένου να κατανοήσουν την χρησιμότητα του δάσους και να απολαύσουν - παρατηρήσουν την ομορφιά του.
Τα παιδιά βρήκαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και απόλαυσαν την περιπέτεια στο δάσος, γεγονός που το οφείλουν στις υπεύθυνες του ΚΠΕ κυρίες Λίλιαν Καραβάτου και Ελένη Στραβάκου, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά.

Περπατώ περπατώ εις το δάσος, όταν...!

Τα παιδιά ζωγραφίζουν τις παλέτες τους με τα χρώματα της φύσης