Καλώς ήλθατε στο Δημοτικό Σχολείο Μερόπης!

Για να δούμε, τι θα δούμε!!!


Τα παιδιά μας!

Τα παιδιά μας!
Σχολικό Έτος 2017-2018

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011
Ευχαριστουμε το Σύλλογο Γυναικών παλαιού Δήμου Οιχαλίας για την γιορτή που μας δοργάνωσε την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, αναβιώνοντας έτσι τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα του τόπου μας.

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ


Ο λαχανόκηπός μας

Δ και Στ τάξη που συμμετέχουν στο πρόγραμμα


Με επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας των μαθητών των Δ΄ και ΣΤ΄τάξεων.Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου επισκέφτηκε το σχολείο μας η διατροφολόγος-διαιτολόγος κ.Καρκατζούλη Νίνα,η οποία μας βοηθά στο πρόγραμμα συζητώντας για τις αλλαγές που έχουμε κάνει στην καθημερινή μας διατροφή.Τη συζήτηση κάλυψε το τοπικό κανάλι BEST στα πλαίσια μιας εκπομπής που θα προβληθεί την Τετάρτη 16-2 και ώρα 22.00 με θέμα τις διατροφικές διαταραχές.Παράλληλα,είχαμε τη δυνατότητα να ενημερωθούμε για την αξία των λαχανικών στη διατροφή μας,καθώς και να τους δείξουμε το λαχανόκηπο που έχουμε δημιουργήσει στο προαύλιο του σχολείου μας.

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COMENIUS
Το σχολείο μας πρωτοπορεί ανοίγοντας τα φτερά του και σε σχολικές δραστηριότητες σε συνεργασία εκτός Ελλάδας. Απο φέτος ξεκίνησε η γραφειοκρατική διαδικασία συμμετοχής μας στο πρόγραμμα Comenius. Η υλοποίηση του θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2011. Χώρες με τις οποίες θα συνεργαστούμε είναι η Κύπρος, η Λιθουανία και ίσως η Τουρκία. Η εργασία με την οποία θα συμμετάσχουμε όλες οι χώρες είναι
" Η γειτονιά μας".