Καλώς ήλθατε στο Δημοτικό Σχολείο Μερόπης!

Για να δούμε, τι θα δούμε!!!


Τα παιδιά μας!

Τα παιδιά μας!
Σχολικό Έτος 2022-2023

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Ενημέρωση γονέων - κηδεμόνων

 Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

    θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν διενέργειας εργαστηριακού ελέγχου το απόγευμα της Δευτέρας 26/10/2020 εκπαιδευτικός του σχολείου μας διεγνώσθη θετικός στον covid-19. Άμεσα ο Διευθυντής του σχολείου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Διευθύντρια Α/θμιας Εκπ/σης Μεσσηνίας κ. Σιούτη Θεοφανεία και με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας κ. Σπέντζουρα Κατερίνα- Νομίατρο και δόθηκαν κατευθυντήριες οδηγίες. Τηρώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση θετικού κρούσματος εκπαιδευτικού σε σχολική μονάδα, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας της Α' τάξης για 14 μέρες (έως και 8 Νοεμβρίου), όπως και η απουσία της εκπαιδευτικού για το ίδιο διάστημα. 

Παράλληλα, από την καθαρίστρια του σχολείου έγινε ενδελεχής καθαρισμός και τοπική εφαρμογή απολυμαντικού στις επιφάνειες των χώρων που κινήθηκε το κρούσμα. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Δήμαρχο Δήμου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου Παναγιώτα, πραγματοποιήθηκε και απολύμανση των χώρων όλης της σχολικής μονάδας. Ακόμα, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου υποβλήθηκαν σε μοριακό έλεγχο για COVID-19 και αναμένονται τα αποτελέσματα.

 Από αύριο Πέμπτη 29/10/2020 το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά (εκτός από την Α' τάξη).

Προκειμένου να συμβάλουμε στην απρόσκοπτη λειτουργία του σχολείου μας, ζητάμε με σοβαρότητα, με εμπιστοσύνη στους ειδικούς, με συνέργεια, με μέτρα προφύλαξης, με αίσθημα ατομικής ευθύνης και συλλογικής προσπάθειας, την συνεργασία και την βοήθεια σας.

                                                            Ο Διευθυντής του Σχολείου                                                                           Λεωνίδας Νικολακόπουλος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου