Καλώς ήλθατε στο Δημοτικό Σχολείο Μερόπης!

Για να δούμε, τι θα δούμε!!!


Τα παιδιά μας!

Τα παιδιά μας!
Σχολικό Έτος 2022-2023

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Εορτασμός εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου

          Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το σχολείο μας συμμετείχε σε εκδηλώσεις αφιερωμένες στην επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, του εορτασμού της έναρξης της επανάστασης των υπόδουλων μέχρι τότε Ελλήνων κατά της Τουρκοκρατίας. 
        Την Τρίτη 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή στο χώρο του σχολείου, με θεατρικά σκετς και τραγούδια,την οποία είχαν διοργανώσει οι μαθητές της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης. 





Μετά από τη σχολική γιορτή μαθητές και προσκεκλημένοι παρέστησαν στο ηρώο πεσόντων της περιοχής μας για κατάθεση στεφάνου. 




Την Τετάρτη 25 Μαρτίου μαθητές και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν στην εκκλησία την επίσημη δοξολογία για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Εκεί ο εκπαιδευτικός Κώστας Παπαεμμανουήλ εκφώνησε τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και παιδιά από το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Μερόπης απήγγειλαν ποιήματα. Δυστυχώς, λόγω βροχής, ακυρώθηκαν τόσο η παρέλαση όσο και η παρουσίαση παραδοσιακών χορών που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων. 



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου